Ajánlataink a termékre

 

Extol szegecsanyahúzó fogó, egykezes; M3, M4, M5, M6, ALU, réz, acél, INOX anyagú POP-NUT szegecsanyákhoz, 200mm, CrVMo fej FORTUM (4770620)

8 889 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
sipibolt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 8 889 Ft

Termékleírás
FORTUM szegecsanyahúzó fogó, egykezes; M3, M4, M5, M6, ALU, réz, acél, INOX anyagú POP-NUT szegecsanyákhoz, 200mm, CrVMo fej Szegecsanya használatával megbízható, tartós, teherbíró anyamenetet hozhatunk létre vékony lemezekben, illetve zártszelvényekben és hasonló egyoldali hozzáférésű helyeken. A szegecsanyát a megfelelően előkészített furatba helyezzük, szegecsanya húzó szerszámmal meghúzzuk, minek hatására a szegecsanya teste megroppan a behúzással ellentétes lemezoldalon, a szegecsanya pedig stabilan a hordozójába rögzül. Előnyei:
Egyoldali hozzáférés esetén is használható
Teherbíró menet vékony lemezben
Gyors szerelhetőség
Nem roncsolja a felületet
Nem deformálja a munkadarabot Használható szegecsanya:: Nyitott Anyagminőségek: M3, M4, M5, M6: ALU, réz, acél és INOX szegecsanyákhoz A behúzható szegecsanya számos iparágban és felhasználási területen alkalmazható, mint élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai berendezések, orvosi berendezések, telekommunikáció, fémbútorok, autógyártás, hajók, repülőgépek, tömegközlekedési járművek, világítótestek, erőművekben. Tartalék fejek rendelhetőek: 4770692, 4770693, 4770694, 4770695

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.